Het Kleine Paradijs

Het Kleine Paradijs

Individuele Coaching

Individuele Coaching

 Mathijs geeft naast workshop ook individuele coaching op Het Kleine Paradijs.  Voor slechts

90 euro (incl. btw) per uur kom je helemaal tot je zelf en helpt Mathijs je om een stap te maken in persoonlijke ontwikkeling. Sessies duren meestal niet meer dan een uur. In overleg kun je kiezen voor systemisch lichaamswerk op de behandelbank, Mind Stress Release of een 1 op 1 (familie) opstelling.

 

Systemisch Lichaamswerk

Op de massage tafel laat Mathijs je voelen wat er van binnen speelt. Door te ‘zakken’ in je Lichaam voel je wat aandacht nodig heeft. Dit is meestal het deel wat niet aanwezig is. Samen gaan we ontdekken hoe je lichaamlijk rust (en herstel) kunt vinden.

Mind Stress Release

In een 1 op 1 sessie neemt Mathijs je mee op reis. Het is een innerlijke reis op zoek naar wat er van binnen speelt. Tijdens de Mind Stress Release past Mathijs toe wat hij de afgelopen jaren heeft geleerd en ook bij zichzelf heeft ontdekt. De sessie zijn geleide meditatie waarin je samen met Mathijs op reis gaat naar je onderbewuste. Mathijs reis en voelt met je mee welk verhaal aandacht nodig heeft en legt weer de koppeling tussen de emotie en het verhaal. 

Stress laat zien waar je niet bent. Je gaat sneller ademen en bent ergens niet aanwezig en voelt je wat onrustig, dan zit je in je thema. Stress was nodig op dát moment om te overleven. Nu is het vaak een signaal van een onverwerkt emotioneel moment uit het verleden uit angst voor herhaling. Wanneer we als mens in essentie alles accepteren, zelf onze eigen dood, ben je vrij van gedachten en kun je daadwerkelijk in het moment leven en de fijne en minder fijne emoties ervaren. Ik noem dat kwetsbaar durven zijn in elk moment, dan ervaar je ook ware zelfliefde.

“Mathijs: Het is niet het verhaal waar het om gaat maar de verbinding van de emotie mét het verhaal wat rust geeft. Dit helpt je om steeds meer in het moment te kunnen zijn, en je lichaam de tijd heeft om te herstellen”.

Familie Opstelling (1 op 1)

Een opstelling is een bijzonder fenomeen. Door middel van een opstelling krijg je inzicht in wat er in jouw systeem speelt. Meestal wordt een familie opstelling gebruikt voor familie systemen. Je hoeft je familie  niet mee te nemen, die draag je systemisch namelijk al bij je.

Naast Familie opstellingen, waarin ik opstel vanuit ‘liefde of eenheid’ stel ik ook gebeurtenissen of voeding op. Ook zijn de 1 op 1 sessies geschikt om dit samen met je partner te doen.

“Mijn visie is dat alles één is in de vorm van energie of trilling, alles is er en mag er dus ook zijn. Je kunt dit waarnemen met je lichaam daarin zit de sleutel. Dat wat er niet mag zijn veroorzaakt een (stressvolle) gedachte en ’trekt’ aan je en wil gezien worden. 

Ik laat je graag die éénheid en rust voelen.

Mathijs Koopman

 

Mathijs is coach, familieopsteller en eigenaar van Het Kleine Paradijs. 

 

meer info over Mathijs