Met welke creatieve vorm kom jij innerlijk tot leven ?

Creatieve Workshops

Op Het Kleine Paradijs bieden we verschillende creatieve workshops aan. We combineren deze met persoonlijke groei. Tijdens de workshop leer je de mensen van de groep kennen maar maak je ook kennis met jezelf.

Centraal tijdens de workshops is het creative thema waar je voor kiest. Daarnaast maken we tijdens de workshop de verdieping in persoonlijke groei, dat kan door middel van familie opstelling maar ook door middels van oefeningen of visualisaties.

Ergens zijn we allemaal opzoek naar (innerlijk) geluk en rust. Maar hoe krijg je dat nu ?

Het is de weg naar binnen vinden en steeds weer een laagje afpellen. Als je je innerlijke reis gaat volgen, zul je merken dat er steeds meer ruimte ontstaat voor innerlijk geluk en innerlijke rust. Zodat je steeds meer in het moment kunt leven en niet met je gedachten afdwaalt.

Er zijn verschillende vormen om de reis naar binnen te maken. Essentieel voor elk persoonlijke ontwikkeling vorm, is kwetsbaar durven te zijn…

Wil jij die stap maken ? We helpen je graag hierin verder..We hebben een breed aanbod van verschillende workshops of methoden op of rond Het Kleine Paradijs om jou te begeleiden. Welke methode past bij jou ? 

Kijk aan het begin van deze pagina voor ons aanbod of lees nog een stukje verder over onze coaches.

Als je de tijd neemt om te gaan reizen, hoef je niet ver te gaan om dichtbij te komen.

Onze Creatieve coach(es)

Esther le Mair

Mijn naam is Esther. Sinds twee jaar werk ik intensief aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling via trainingen in het “Innerlijk Kind werk”. Op die manier zoek ik naar meer balans en leer ik om meer te leven vanuit enthousiasme; het doen waar je energie van krijgt.

Meer over Esther

Mathijs Koopman

Mathijs is sinds 6 jaar systemisch coach. Zijn specialiteit is “naar boven halen wat onderwater zit”. Thema’s waar hij graag mee werkt is rouwverwerking & burn-out. 

Meer over Mathijs

Hedwig Ydema

Hedwig is een nuchtere boeredocher. Ze heeft sinds 2007 heeft een praktijk aan huis in Shiatsu massage en systemisch paarden coaching.

Meer over Hedwig