Het Kleine Paradijs

Het Kleine Paradijs

Duo-Coaching

Duo Coaching

“Het is niet de relatie met de ander maar de relatie met jezelf wat het conflict geeft.” Mathijs

Mathijs geeft naast individuele coaching ook DUO coaching op Het Kleine Paradijs.  Samen met je partner of met een goeie vriend of vriendin op de sofa ?!

Voor slechts 125 euro (incl. btw) per uur kom je helemaal tot je zelf of tot elkaar en helpt Mathijs je om een stap te maken in persoonlijke ontwikkeling. 

Tijdens de Mind Stress Release sessie neem hij jullie beide mee naar je eigen onderbewuste. Samen gaan we op zoek naar de sleutel naar dat wat je blokkeert in je relatie of in andere vragen of patronen om dichter bij elkaar te komen (relatie) of andere patronen die je dichter bij jezelf brengen om volledig vanuit je hart te kunnen leven. De sessie geeft je ook inzicht wat er bij de ander leeft, wat weer meer begrip geeft voor de ander.

 

(foto boven: uitzicht theehuisje is de coachingsruimte van Mathijs)

 

Iets meer over Mind Stress Release

In een 1 op 1 sessie neemt Mathijs je mee op reis. Het is een innerlijke reis op zoek naar wat er van binnen speelt. Tijdens de Mind Stress Release past Mathijs toe wat hij de afgelopen jaren heeft geleerd en ook bij zichzelf heeft ontdekt. De sessie zijn geleide meditatie waarin je samen met Mathijs op reis gaat naar je onderbewuste. Mathijs reis en voelt met je mee welk verhaal aandacht nodig heeft en legt weer de koppeling tussen de emotie en het verhaal. 

Stress laat zien waar je niet bent. Je gaat sneller ademen en bent ergens niet aanwezig en voelt je wat onrustig, dan zit je in je thema. Stress was nodig op dát moment om te overleven. Nu is het vaak een signaal van een onverwerkt emotioneel moment uit het verleden uit angst voor herhaling. Wanneer we als mens in essentie alles accepteren, zelf onze eigen dood, ben je vrij van gedachten en kun je daadwerkelijk in het moment leven en de fijne en minder fijne emoties ervaren. Er is dan ook ruimte voor (zelf-)liefde en innerlijk geluk. 

“Mathijs: Het is niet het verhaal waar het om gaat maar de verbinding herstellen van de emotie mét het verhaal. Dat is wat innerlijke rust geeft. Dit helpt je om steeds meer kwetsbaar in het moment te kunnen zijn, en je lichaam weer de tijd heeft om te herstellen”.

Mathijs Koopman

 

Mathijs is coach, familieopsteller en eigenaar van Het Kleine Paradijs. 

 

Ooit is Mathijs begonnen als fysiotherapeut en heeft lang, als IT consultant, in het bedrijfsleven gewerkt. In 2015 ging het roer om na vele persoonlijke tegenslagen. Na het krijgen van 6 jaar intensieve begeleiding en volgen van opleidingen in persoonlijke groei richt hij zich nu op het begeleiden van mensen, teams en organisaties in verbinding.

 

Thema’s die Mathijs o.a. heeft overwonnen zijn: verlies, scheiding, (on)veiligheid en zelf acceptatie.

 

In de vorm uitte deze thema’s zich in AD(H)D, depressie, burn-out en in kleine en grote lichamelijke klachten. Mathijs woont en werkt op Het Kleine Paradijs, leeft vanuit zijn hart met zijn 2 kinderen en Linda.

 

 

“Alles is mogelijk als je maar kwetsbaar durft te zijn”.