Het Kleine Paradijs

Het Kleine Paradijs

1 daagse workshop (familie) opstelling vanuit eenheid of licht.

 

Een opstelling is telkens weer een bijzondere gebeurtenis en ervaring. Het veld wat geopend wordt geeft inzicht en antwoord op jouw vraag. Je kunt eigenlijk alles opstellen wat een verhaal of energie heeft. Meestal wordt gewerkt met een familie opstelling.

 

Op welke vragen kun je antwoord krijgen ?! Op alle situaties waar je tegenaan loop kun je opstellen, je werk situatie of problemen in je privé leven kun je opstellen, ook verhouding in relaties kun je opstellen.


Mathijs stelt op vanuit de eenheid die er is. Opstellen is iets waar veel over te vertellen is maar het is de ervaring die iets in je wakker maakt. Door op te stellen ontstaat er steeds meer rust en ruimte in je leven en ga je steeds meer de stroming van het leven ervaren. Ook verandert jouw energieveld positief na een opstelling, je laat iets los. Vaak is dit voor de ander als je thuis komt al snel waarneembaar, voor jezelf duurt het soms een week of iets langer om te ervaren dat je antwoord hebt gekregen op je vraag. Na de opstelling hoef je niks te doen, behalve gewoon door te ademen 😉

Mijn ervaring is ook dat je letterlijk meer lucht krijgt na een opstellingen, lucht is de belangrijkste voeding die we tot ons nemen, daar kun je nooit genoeg van krijgen.

 

Hoe ziet de dag eruit ?!

 

Op een familieopstellingsdag is er ruimte voor maximaal 8 opstellingen en deelnemers.  Een dag gaat door wanneer er minimaal 3 mensen zijn, we zijn dan wel wat eerder klaar. 

Bij mooi weer kunnen we buiten opstellen. Als het weer wat minder is wordt er binnen gewerkt.

De dag begint om 12.00 met lunch, vanaf 13.00 tot 18.00 gaan we aan het werk. 

 

Wil je blijven slapen en of ’s avonds mee eten?! Voor 21,25 euro extra kun je blijven slapen in de groepsruimte en voor 12,50 euro kun je na de opstelling mee eten. Via het boekingssyteem kun je dit er bijboeken. Lunch is inclusief.

Liever individueel slapen ?! Boek dan een huisje op ons erf met korting. Laat het ons weten als je dit graag wilt.

Opstellingsdagen zijn de laatste zondag van de maand. De kosten zijn 89 euro per persoon incl. btw en incl. lunch.

Agenda

Zondag 28 nov 2021

Zondag 30 jan 2022

Zondag 27 feb 2022

Zondag 27 mrt 2022

Zondag 24 april 2022

Zondag 29 mei 2022

Zondag 26 juni 2022