Het Kleine Paradijs

Het Kleine Paradijs

Individuele Retraitemaak kennis met jezelf

Reintegratie

Graag helpen we jouw weer aan het werk!!

Wat kunnen we je bieden op Het Kleine Paradijs ?!

Op onze locatie is er ruimte en rust voor jezelf. Even uit de hectiek van alle dag en voelen wat er, van binnen, speelt.

Samen met Mathijs wordt een plan gemaakt. We gaan kijken wat nodig is om tot rust te komen en weer aan het werk te kunnen. Tijdens je verblijf begeleid Mathijs je met 1 op 1 sessies om innerlijk tot rust te komen, als er innerlijk rust is, is er ruimte voor herstel! Rust ontstaat wanneer je, dat wat je hebt meegemaakt emotioneel hebt verwerkt. Samen gaan we kijken naar patronen die je ooit hebben geholpen maar nu niet meer ‘dienend’ zijn.

Ook is er plek om mee te doen aan de familie-opstellingen.

Als je zin hebt kun je, samen met ons team, aan de de gang gaan in de tuin of moestuin om even lekker uit je hoofd te zijn. 

Ook is er ruimte om te lezen, fietsen of wandelen om even helemaal tot jezelf te komen!

Vind je het leuk om mee te eten of je eigen geoogste groente klaar te maken?! We hebben een paar dagen per week een ‘dag-hap’ waarin ruimte is om mee te helpen met koken en samen te eten. Ook hebben we op ons erf een gezamenlijke keuken waar je zelf je maaltijden kunt klaar maken.

Niet alleen op het erf en omgeving helpen we je! We helpen je ook, als je weer aan het werk bent met sessies. Zodat jij weer snel je plek hebt gevonden.

Reintegratie is maatwerk. Vraag naar de mogelijkheden!

 (meer over) Mathijs