Het Kleine Paradijs

Het Kleine Paradijs

Schrijvershut

Omschrijving schrijvershut

De sfeervolle schrijvershut voor twee personen is een ideale accommodatie voor bijvoorbeeld een heerlijke (korte) wandel-fietsvakantie, of een plek om zelfs tot jezelf te komen. Geniet van de rust Geniet van de natuur en ontdek de unieke omgeving bij dit natuurhuisje. Zo kunt u direct vanuit het huisje de kano pakken en de omgeving vanaf het water ervaren. Als het buiten afkoelt kunt u in de hut van de kleine houtkachel genieten en heerlijk genieten van warmte en sfeer . Het is een eenvoudig maar sfeervol houten huisje waar u slaapt in een tweepersoonsbed en waar u rondom het huisje kampeergevoel ervaart. Kom op het paradijs voor rust, fijne sfeer, prachtige tuin, natuur, kortom genieten.

Aanwezig in de schrijvershut

 
 • 2 persoonsbed
 • zit gelegenheid binnen als buiten
 • waterkoker / thee
 • Opgemaakt bed
 • Muskietennet
 • houtkachel
 • bbq/buiten kachel
 
 

Op het erf

 
 Op het erf aanwezig
 
 • verzorgd sanitair gebouw
 • keuken voor gasten
 • elektrische barbeque (huur)
 • sauna (huur)
 • kano’s (huur)
 • vuurplaats
 • fietsen (huur)

Op en rondom het Kleine Paradijs

Het Paradijs is kleinschalig opgezet. Ver van de hectiek midden in de natuur treft u bij ons bijzondere overnachtingsplekken. Slapen in een boomhut of op een ark en een beetje het campinggevoel ervaren of liever in een ruime groeps accommodatie maar wel met rondom veel groen, water en rust . Door de intieme sfeer voel je je snel thuis. 

Thuis gebracht worden kan ook door de workshops en andere activiteiten die plaats vinden. Kijk onze agenda of misschien zoek je zelf een mooie locatie om een workshop te geven. Het Paradijs nodigt uit tot onthaasten, bezinning, persoonlijke groei, bewustzijnsontwikkeling of gewoon even eruit zijn.

 

Available
Booked
MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Direct aan vaarwater

Het Paradijs is gelegen aan open vaarwater.U kunt met de kano vanaf het Paradijs een prachtige tocht maken naar bijvoorbeeld Sneek, Bolsward of andere pittoreske dorpjes.

Warmte opzoeken

 Op het terrein is een vuurplaats aanwezig waar we samen verhalen met elkaar kunnen delen. 

Vind u het fijn om u terug te trekken en rust te zoeken, pak een heerlijk boek of gebruik de houtgestookte sauna(huur).  

Eten enzo

 Bij groepen of gezelschappen van 6 personen kunnen we een ontbijt lunch of diner voor u klaar maken, dit graag vroegtijdig overleggen. 

Onze recreatie ruimte

Evven rustig een spelletje doen of een kopje koffie of thee drinken u kunt zich hier gebruik maken van onze recreatie ruimte. 

                                         Ontdek de omgeving

Het Paradijs is gelegen in het dorp Easterein en ligt in de gemeente sudwest -Friesland. Direkt vanaf het Paradijs zijn mooie fietsroutes en wandelpaden die terpdorpen met elkaar verbinden. De wat grotere plaatsjes die in de buurt liggen zijn Sneek, Bolsward, Franeker en Leeuwarden. Deze steden bieden een breed scala aan culturele en culinaire bezienswaardigheden. Maar ook een dagje wadlopen of met de boot naar één van de waddeneilanden is zeker een mooie ervaring. 

De elfstedentocht

Het weer staat schaatsen vaak niet toe, maar minstens zo bijzonder is de elfstede route te voet, fietsend, varend zwemmend of met de auto af te leggen.

watersporten

Houd u van, surfen, zeilen, kitesurfen,  of gewoon heerlijk zwemmen in het IJsselmeer. Plaatsjes als Workum Makkum en Harlingen zijn prima strandjes en watersport mogelijkheden en binnen een straal van 20 kilometer.