Het Kleine Paradijs

Welkom op het Kleine Paradijs

Fijn dat je/jullie bij ons komen logeren! 

Op deze pagina vind je alles wat je weten over en rondom je verblijf op Het Kleine Paradijs. 

We hopen dat je veel plezier hebt tijdens je verblijf op het kleine paradijs!

Het Paradijselijke Team

Linda en Mathijs

Voor vertrek & reizen

Voor vertrek:

We zijn super blij met onze mooie locatie met bijzondere overnachtingen dicht bij Sneek. Op ons erf zijn 2 boomhutten, twee blokhutten, een vlot (de Ark) en het rode kapelletje. Hiernaast hebben we een groepsaccommodatie voor 6-10 personen. Alle bedden in onze huisjes zijn opgemaakt met hotellinnen. Handdoeken zijn  exclusief omdat deze nat worden en het linnen maar 1x per week wordt opgehaald. Dus vergeet niet je eigen handdoeken mee te nemen. Handdoeken huren kan ook, dit kost 5 euro per handdoek.

Reizen:

We zijn thuis om jullie te ontvangen. Check-in is van 15.00 tot 18.00 mocht je later arriveren laat het even weten. Check-out is tot 11.00

Ons adres is Meilahuizen 9, Easterein. Ingang weg is bij stenen bruggetje in Reahûs (Roodhuis) en doorrijden en weg vervolgen tot je over een wildrooster komt. Ons erf ligt 20 meter verder aan de linkerkant.

Navigatie gaat soms niet goed. de weg naar ons erf toe loopt via Reahûs. Google maps geeft wel de route goed aan. Google maps route vind je hier.

Wanneer je Tomtom of inbouw navigatie gebruikt voer dan de locatie ‘Het Kleine Paradijs’ of Reahus in, dan gaat navigatie wel goed!

We zijn blij dat we zo afgelegen en rustig wonen. Voor openbaar vervoer is het iets lastiger om ons te bereiken.

 

 

Met OV ?

Laatste stukje te voet ?! met de bus uitstappen in Wommels het is dan nog 30-45 min lopen. (knooppunt 71,36 (4,3 km)

Laatste stukje met de (OV)-fiets. In Sneek zijn 4 OV fietsen en het is dan 30 min (12 KM) naar Het Kleine Paradijs (knooppunt 36). Via Leeuwarden (25 KM) is het iets langer fietsen ongeveer 1,5 uur

Sneek –> het Kleine Paradijs: 80,16,89,50,57,36

Leeuwarden–> Het Kleine Paradijs 57,93,34,06,07,56,41,73,13,89,50,57,36

Ik kan jullie ook ophalen met de auto. Laat even weten of dit nodig is dan bespreken we de mogelijkheden.

Verblijf op Het Kleine Paradijs

Gezamenlijke keuken

Onze gezamenlijke keuken is volledig ingericht met vaatwasser, koelkast, oven, inductiekookplaat en magnetron. We hebben een luxe bonen koffie machine en waterkoker voor thee. Koffie en thee zijn gratis.In de huisjes zelf zijn ook waterkokers aanwezig me een paar kopjes en kan met water

Mini zelfbedieningswinkeltje:

In ons kleine zelfbedieningswinkeltje kun je broodjes, beleg, sapjes, fruit, eieren, vegan soepen en haardhout kopen. Dit kun je afrekenen met een QR code. Ben je achteraf vergeten te betalen ?! dit kan alsnog via deze link.

Vervoer:

We hebben een parkeerplek voor 8 auto’s mocht de parkeerplaats vol zijn kun je parkeren aan de straat in het gras. Het erf is auto vrij. Heb je heel veel bagage dan kun je gebruik maken van de kruiwagens op ons erf.

 

Fietsen:

We hebben 4 huur fietsen voor 10 euro per dag. met een QR code kun je deze afrekenen.

Kano’s

We hebben 4 kano’s die je gratis kunt gebruiken.

Huisregels:

We vinden het fijn dat iedereen rekening houdt met elkaar en onze buren. We hebben genoeg ruimte maar zijn ergens ook gewend aan de stilte en rust in deze omgeving. Gezellig buiten kletsen op een van onze plekjes op ons erf is erg gezellig en super fijn. Muziek boxen die (te) hard buiten staan vinden we niet fijn. Muziek dus graag binnen zodat anderen hier geen (over)last van hebben en zo dat het buiten niet hoorbaar is. We zijn geen ‘ feest’ locatie maar een plek om fijn samen te zijn.

BBQ kan ook maar wegwerp BBQ graag op een steen of iets anders wat hoger ligt zodat het gazon niet kapot gaat.

Een aantal huisjes zijn uitgerust met een kachel. Houtzakken kun je kopen in het winkeltje. Op verschillende plekken hebben we ook een houtkachel of vuurschaal buiten staan. Zet de kachel niet te dicht tegen de heg of struik aan. Niet op de veranda’s, vlonders of onder de boom stoken.  Zorg dat het vuur uit is voordat je weg gaat of gaat slapen.

Als er iets kapot is of kapot is gegaan tijdens je verblijf meldt het ons zodat we het kunnen repareren of vervangen.

Tot slot. We hebben 2 septic tanks. Deze kunnen niet goed tegen chloor. Graag zelf geen chloor gebruiken. Gooi ook geen dingen in de WC die in de prullenbak thuis horen.

Eten en Drinken:

Lekker eten kun je zeker in de omgeving:

 

Coaching op Het Kleine Paradijs 

Mathijs geeft coaching die raakt! We zitten allemaal verstrikt in patronen die ons hebben beschermt. Via een 1 op een sessie leet Mathijs je voelen wat er van binnen speelt. Samen met Mathijs doorbreek je jouw patroon zodat je weer een stap kunt maken in innerlijke rust en geen last meer hebt van de patronen waar je tegenaan loopt. Mathijs heeft meestal maar 1 uur nodig om jouw die stap te kunnen laten maken.

In groepen (familie, teams vriendengroepen) maakt Mathijs patronen zichtbaar door interventies toe te passen in het moment waardoor bewustwording ontstaat in welk patroon iemand (of zelfs de hele groep) verstrikt zit.

We laten allemaal onze aangeleerde, en inmiddels onbewuste, patronen aan de buitenwereld zien. Patronen waarin we verdwijnen uit het moment en die ons beschermen tegen pijn en verdriet.

Als we het verdriet en de pijn van toen kunnen toelaten, kunnen we ook het geluk en het plezier van nu weer toelaten en (steeds meer) in het moment zijn en vanuit ons hart leven.

De kracht van Mathijs is jouw intuïtief te begeleiden en te laten voelen wat er van binnen speelt.

Gasten op Het Kleine Paradijs krijgen 25% korting 

  • Individueel Van 100 euro voor 75 euro per uur 
  • voor groepen 125 voor 90 euro per uur 
 
Opstellingen (zie agenda):
  • Vraagstellers en Representanten betalen 50 euro voor een middag en 15 euro voor de gezamelijke lunch.
 

Interesse ?! Vraag ernaar op Het kleine Paradijs of stuur een mail naar welkom@hetkleineparadijs.nl of een appje naast 06-45455544

Linda Roovers

Mijn naam is Linda Roovers, Ben liefdevol, als enigskind opgegroeid in de Zaanstreek.

Dankbaar voor mijn lieve ouders fijne en veilige jeugd die ik daar heb gehad.

Voel me nu thuis in het Friese landschap.

Mijn naam is Linda Roovers,

Ben liefdevol, als enigskind opgegroeid in de Zaanstreek.

Dankbaar voor mijn lieve ouders fijne en veilige jeugd die ik daar heb gehad.

Voel me nu thuis in het Friese landschap.

West Friesland, hier woon ik met me mooie mannen, Dyon en Tim. Maar ook thuis en zeer welkom voel ik me bij Mathijs en zijn jongens op het kleine Paradijs.

Een opleiding agogisch werk en verpleegkundigen A.

Momenteel volg ik de opleiding kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling; het kleine tiki in Breda.

Zorgen kan ik goed voor andere en heb dit ook 25 jaar in diverse zorginstellingen gedaan.

Na mijn burnout moest ik toch iets meer voor mezelf zorgen.

Een mooie maar ook inspannende reis op gebied van persoonlijke ontwikkeling volgende.

Het schrijven van mijn biografie, het volgen van opleiding familie opstellingen, het vlieguren maken als representant gaven mij vele inzichten in mijn patronen. Dichter bij mezelf zijn, aanwezig zijn, beter voelen, het warme gevoel voor mezelf is een proces van persoonlijke groei.

Van nature ben ik sensitief en heb een sterke intuïtie.

Gaande mijn leven ben ik er achter gekomen dat ik meer voel, zie en ervaar dan de gemiddelde mens.

Pas op latere leeftijd ben ik erachter gekomen dat ik hoog sensitief ben.

Door te begrijpen dat ik ‘anders denk’ vielen hierdoor veel puzzelstukjes op zijn plek en zie nu de gave die ik heb.

Fijn om dus met dit in mijn achterhoofd mijn gave te kunnen omzetten in kwaliteit.

Samen met het bezig zijn met mijn handen de natuur en creativiteit kan ik op het Paradijs veel van mijn energie en gave kwijt.

Hoe fijn is het om gasten te ontvangen en ze thuis te laten voelen op deze mooie plek.

Graag ontmoet ik jou en ben benieuwd naar jou verhaal, levensreis.

Esther le Mair

Mijn naam is Esther le Mair. Al zolang ik me kan herinneren brengt het beeldend vormgeven mij enthousiasme. Diverse schilder cursussen heb ik gevolgd en inmiddels heb ik een atelier in Utrecht, waar ik ook creatieve workshops geef

Ik schilder graag met ‘mixed media’, dus met diverse materialen door elkaar zoals acrylverf, oliepastelkrijt, maar ook papier verwerk ik in hetgeen ik maak. Naast de kwast en het paletmes gebruik ik ook diverse afdrukmethoden, zoals linoleum of een kunststof drukmat.

Momenteel volg ik het tweede jaar van de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach

Het gaat in mijn workshops niet zo zeer om het resultaat, maar om het plezier en de ontwikkeling om te kunnen werken vanuit je eigen zinnigheid. We werken aan de hand van thema’s zoals het sterrenbeeld of de vier elementen. We zoeken daarbij de samenhang met jou als persoon. Ik stimuleer je om je verwachtingen over ‘hoe het moet worden’ los te laten.

Graag nodig ik je uit om op een meer ‘vrije manier’ te gaan schilderen. Durf eens wat nieuws uit te proberen en kijk wat er ontstaat en wat jou aanspreekt. Ik daag je uit om te gaan werken op een manier die net iets buiten je comfort-zone ligt. Zeker voor mensen die graag ‘de controle houden’ is dit een uitdaging.

Van oorsprong ben ik maatschappelijk werkster. Ik werk in de reguliere hulpverlening als adviseur in strafzaken. Daarbij voer ik onderzoeksgesprekken met verdachten en gedetineerden en rapporteer ik vervolgens aan het OM en aan het gevangeniswezen. Op die manier zoek ik met mensen waar hun groeimogelijkheden liggen en op welke manier dat aansluit bij hun eigen wensen.

Sinds vier jaar jaar werk ik intensief aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling via trainingen in het “Innerlijk Kind werk”. Op die manier zoek ik naar meer balans en ontspanning en leer ik om meer te leven vanuit enthousiasme; het doen waar je energie van krijgt.

Leon Schutte

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book

Leon@123.com

06-12345678

Mathijs Koopman

Mathijs is sinds 6 jaar systemisch coach. Zijn specialiteit is “naar boven halen wat onderwater zit”. Thema’s waar hij graag mee werkt zijn lichamelijke klachten, rouwverwerking, burn-out & ADHD 

“Mijn specialiteit is bovenwater halen wat onderwater zit”

Vrij zijn begint bij kwetsbaar te durven zijn. In essentie zit alles in je en hoef je niks behalve je intuïtie te volgen en in het moment aanwezig te zijn. Kwetsbaar in wie je bent, durven te voelen en te aanvaarden dat wat in je opkomt en voelt, soms een hele geschiedenis.

Het grootste pad wat de meeste mensen te doen hebben is zichzelf vrij te maken van familie systeem en erkenning vinden in jezelf en niet buiten jezelf.

Als je vrij bent van systemen en mag zijn wie je in essentie bent kun je ook vrij bewegen binnen systemen. Zodat je met open armen in het leven kunt staat.

Vanuit vrijheid is er plek voor iedereen in elk systeem.

Ik ben in 1972 in Winterswijk geboren. Met vallen en opstaan, erkenning buiten mezelf zoeken en later erkenning en steun in mezelf vinden. Iedereen heeft zijn eigen pad en ontwikkelt hierin zijn eigen patronen. Mijn grootste gemis was het gemis van mijn vader (hij overleed op jonge leeftijd) als vader, als spiegel naar het leven, als onderdeel van ons gezin, als opa voor mijn kinderen en bovenal als mens. 

In het bewandelen van mijn pad heb ik veel moeten ‘loslaten’ en aanvaarden. Veel ego stukken moet laten gaan en leren houden van mezelf en niet van de vorm buiten mezelf. 

2020 heb ik Het Kleine Paradijs gekocht en ben hier in sept 2020 gaan wonen om hier samen met Linda, mijn vriendin, een mooie plek voor innerlijke rust van te maken. Dat wat ik eigenlijk zo gemist heb in mezelf en heb gevonden te kunnen delen met anderen. 

Mijn missie is ons bedrijf te laten groeien, processen te verbeteren en dat wat ik heb geleerd over te dragen aan anderen en te genieten van het moment. 

Simpel gezegd is onze missie: voel je thuis !

In 1972 ben ik geboren in Winterswijk.

Vanaf mijn 15 ben ik gaan werken naast mijn HAVO is verschillende bijbaantje. In 1991 heb ik een jaar in de VS gewoond. Hierna ben ik gestart met mijn opleiding als fysiotherapeut. Dit heb ik 2 jaar gedaan, er was weinig werk, vond niet precies in wat ik zocht in het helpen en zorgen voor mensen. Pas heel veel later ontdekte ik hoe het systeem van zorgen voor jezelf en zorgen voor de ander echt werkt, loslaten van je eigen angsten en er oprecht voor de ander zijn als daar een hulpvraag onder ligt.

In 1997 de overstap gemaakt na de IT en veel bij- en omscholing gevolgd op het gebied van techniek, processen en management. Techniek in de infra hoek (front-end, back-end en applicaties). Processen in ITIL, Lean en architectuur. Management in HEAO-BI als avondopleiding, Agile als methodiek en Prince-II als PM techniek. In alle gebieden heb ik de afgelopen 20 jaar gewerkt.

Sinds 2015 is daar coaching bij gekomen. Dit is een leerpad dat in eerste instantie meer over mezelf ging dan het overbrengen van de vaardigheden. Na 5 jaar intensieve persoonlijke ontwikkeling voel me vertrouwd in overdragen in wat ik geleerd heb in mezelf aan jou.

Vormen die ik graag gebruik zijn Transactionele Analyse, NLP en fam. opstellingen en een mix hiervan.

Individueel

Ik begeleid mensen in het vinden van innerlijk rust. Samen gaan we ontdekken wat er in de weg zit. Ik gebruik hiervoor de vorm van systemisch coaching. Op de behandelbank, in een sessie met verdieping, in een inzichtelijk gesprek of door middel van een familie opstelling.

Team

Teams begeleid door ze te bewegen naar een veilige eenheid, zorgen voor een helder doel en openheid naar elkaar toe is.

Organisatie

Organisaties hebben een bestaansrecht op basis wat ze als product of dienst leveren in de markt. Hiervoor zijn mensen en middelen nodig die met elkaar samenwerken in een systeem om te voldoen aan de eigen gecreērde vraag. Het draait in essentie om aanwezigheid, vormgeven van een dienst of product die aansluit bij de (on)bewuste vraag van de klant en efficiënte processen. Zodat de organisatie een plek heeft en houdt in de markt. Ik begeleid hierin graag een organisatie in het vinden van een stabiele plek en (her)organiseren van het systeem. 

De basis is een plek vinden in het systeem, uiteindelijk in jouw systeem, jouw daarin begeleiden zit mijn kracht.

mathijs@hetkleineparadijs.nl

06-41289093